POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament de ShiaSlow amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.

Responsable de les dades personals: 

La pàgina web https://shiaslow.com/ i tots els subdominis d’aquesta es mantenen actualitzades segons les exigències del Reglament de la Unió Europea (RGPD) i del Parlament Europeu en referència a la protecció de dades personals, per a brindar les màximes garanties de protecció i seguretat a tots els seus usuaris, clients, subscriptors, col·laboradors i proveïdors.

1. IDENTIFICACIÓ I RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

La responsable de recaptar i tractar les dades personals que proporciones en aquesta pàgina web és Silvia Tirado Vega, d’ara endavant “ShiaSlow”, número de DNI: 38821764H, amb domicili a aquest efecte en Avinguda Santa Elena 22, Bloc 8, Escala 3, 2-2 de Cabrils (08348, Barcelona, Espanya) i correu electrònic silvia@shiaslow.com.

Per a qualsevol consulta o gestió relativa a aquesta política de privacitat, pots posar-te en contacte amb mi escrivint un email a la citada adreça.

2. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

En ShiaSlow tractarem les teves dades personals, recaptats a través del lloc web, amb les següents finalitats:

  • En cas que contractin els meus cursos o serveis oferts en aquest lloc web, amb la finalitat de mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  • En cas que m’escriguis un email o emplenis un formulari sol·licitant informació en aquest lloc web, amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud.
  • En cas que et subscriguis a la newsletter a través dels diferents formularis destinats a aquest efecte, amb la finalitat de remetre aquesta newsletter així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del lloc web.
  • En cas que siguis un col·laborador o proveïdor de productes o serveis, amb la finalitat de mantenir la relació contractual.

En tots aquests casos les teves dades seran incorporades a un fitxer, del qual sóc la responsable directa de la seva gestió i tractament. Et garanteixo que únicament utilitzaré les teves dades amb la finalitat amb la qual me’ls has proporcionat, prendré totes les mesures necessàries per a mantenir la seva seguretat i no se cediran a terceres parts en cap concepte.

3. TIPOLOGIA DE DADES

Tan sols et demanarem i conservarem dades que es puguin designar sota la categoria de “Dades identificatives”. Les dades que et demanarem seran sempre el teu nom, el teu cognom i el teu email. En cas que contractis un curs o servei amb nosaltres, o si ets un proveïdor, també necessitarem la teva adreça completa i el teu NIF o CIF, per a poder emetre i comptabilitzar les factures derivades de la pròpia activitat comercial.

4. DURADA DE LES DADES

Les dades personals que ens proporcionis es conservaran durant el temps que es mantingui la relació comercial o fins que sol·licitis l’eliminació d’aquests, o en defecte d’això, fins que expiri el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

5. LEGITIMACIÓ DE LES DADES

La legitimació per a l’ús de les teves dades personals deriva exclusivament del teu consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, quan acceptes la present Política de Privacitat després de la lectura d’aquesta, i confirmes aquest fet mitjançant una acció afirmativa clara (en aquest cas, el marcat d’una casella disposada a aquest efecte quan proporciones les teves dades en qualsevol formulari). La continuació de la navegació sense exercir una confirmació expressa no implica l’acceptació de la present Política de Privacitat.

En cas que no desitgis facilitar-nos les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la compra dels productes o la contractació dels serveis.

En cas que ens facilitis les teves dades, tens el dret en qualsevol moment de retirar el teu consentiment, consulta més a baix l’apartat corresponent per a fer-lo.

6. DESTINATARIS I COMUNICACIÓ DE LES TEVES DADES

Les teves dades personals no seran comunicats a tercers en cap concepte, excepte per imperatiu legal.

No obstant això, com a encarregats del tractament i amb la finalitat de gestionar aquesta empresa i mantenir la seguretat de les teves dades, tenim contractats alguns proveïdors de serveis que també poden rebre les teves dades personals (tan sols compartim amb ells les dades essencials per a realitzar les gestions oportunes). Aquests proveïdors són:

Hosting: Dinahosting

Serveis d’Email Màrqueting: Active Campaign

Acadèmia Virtual i Passarel·la de Pagament: Hotmart

Fuentes de rastreig amb finalitats analítics: Google Analytics, Facebook Ads

Plataforma de publicitat: Facebook Ads, Google Adwords

Tots aquests proveïdors també estan compromesos en el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, i així ho hem comprovat i signat contractualment amb ells en el moment de contractar els seus serveis. Tens la garantia que ells vetllaran per la seguretat de les teves dades igual que jo ho faig.

7. ELS TEUS DRETS SOBRE LES TEVES DADES PERSONALS

Com a interessat que ha proporcionat les seves dades personals en aquest lloc web, tens ple dret a exercitar els drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, i que són:

  • Sol·licitar l’accés a les teves dades personals, per a comprovar exactament quines dades emmagatzemem sobre tu.
  • Sol·licitar la seva rectificació en cas que algun d’ells sigui erroni o inexacte.
  • Sol·licitar la seva supressió quan ho desitgis, per exemple, si acaba la nostra relació contractual o si les dades ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits.
  • Sol·licitar la limitació o l’oposició al tractament de les teves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa en cas de reclamacions.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades a una tercera part després de la teva sol·licitud específica i sota la teva responsabilitat.

Per a exercir aquests drets pots posar-te en contacte amb mi en l’email silvia@shiaslow.com o bé per correu ordinari, enviant la teva sol·licitud a l’adreça que figura a l’inici d’aquesta pàgina en la secció 1. Identificació i Responsable del Tractament de Dades Personals.

Has de tenir en compte que per a l’exercici d’aquests drets, en la majoria d’ocasions sol·licitarem que acreditis la teva identitat, per la qual cosa és possible que hagis d’enviar-nos una prova de la mateixa per a assegurar-nos que ets tu qui vol exercir aquests drets i no una altra persona suplantant la teva identitat.

A més, també tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent si consideres que s’han vulnerat qualsevol dels teus drets. Per a això pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD):

Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD)

C/Jorge Juan, núm. 6

28001 Madrid

 

Última actualización de la presente Política de Privacidad: 15/04/2021. 

0
    0
    Carrito
    Tu carrito está vacío